Boek nu je ticket voor onze voorstelling op zaterdag 28 mei om 20u00 en/of zondag 29 mei om 15u00 en geniet van onze dansvoorstelling door leerlingen van onze dansopleiding.

Kleine knikkende knieën, grote ronds de jambes. Zesde posities, slides over de dansvloer. Ports de bras, flat backs, lunges en pirouettes. Het ADE-team stelt met trots hun vierde galavoorstelling Zwart Wit aan jullie voor.

Alignment Dance Education opende in september 2017 haar deuren te Rekem (Lanaken). Sindsdienzijn er een 30-tal leerlingen die meerdere uren per week, intensief bezig zijn met zowel klassieke als moderne dans. De dansers krijgen een professionele danstechnische basis, maar leren ook zichzelf en hun creativiteit te ontplooien. Het is dan ook met veel trots dat onze dansers samen met de leerkrachten, hun creaties aan jullie voorstellen op zaterdag 28 en zondag 29 mei 2022 te Cc Lanaken.Onze dansers hebben een jaar lang hard gewerkt om deze voorstelling tot in het theater te krijgen. Geniet van onze diverse jonge talenten en van hun passie voor dans.

Koop hier je ticket
Zaterdag 28 mei 2022 20u00 of  Zondag 29 mei 2022 15u00
Cc Lanaken (Aan de Engelse Hof 10, 3620 Lanaken)

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!