Op zondag 13 maart 2022 verwelkomen we Morgan Duquesne voor een workshop acrobatie voor dansers: een interactief lesmoment waarbij we kennis maken met acrobatie voor dansers.  Een must voor elke werelddanser in wording

Biografie

Morgan heeft een volledige opleiding klassiek ballet (Vaganova) gevolgd bij Balletschool Raymonda en ondertussen ook haar middelbaar afgewerkt aan de Kunsthumaniora Hedendaagse dans in Wilrijk. Daarna heeft zij verder gestudeerd aan The Urdang Academy in Londen waar ze afgestudeerd is met een diploma in musicaltheater en dans.

Tijdens haar laatste jaar studie deed ze mee als ensemble in de producties ‘Parade’ en ‘Children of Eden’. Na haar afstuderen kwam ze terug naar België, daar zat ze in het ensemble van ‘Beauty and The Beast’. In 2018-2019 werd ze lead vocalist en dance captain in Production shows bij Live Business in Griekenland, Turkije en Lapland.

Verder maakte Morgan ook al verschillende choreo’s in verschillende stijlen, waaronder jazz, modern, tap, klassiek ballet. Een van haar moderne choreo’s haalde de finale van de YAGP in New York. Ze behaalde ook met verschillende choreo’s de Grand Prix tijdens het New Prague Dance Festival 2018.

Daarnaast is ze ook gestart met tumbling lessen voor dansers of acrobatie voor dansers te geven. Hiervoor heeft ze Acrobatic Arts Module 1 (primary level – level 6) Progressive Ballet Technique certificaten

Dagindeling

  • om 13u (leeftijd  8 – 11 jaar of niveau C)

  • om 15u (leeftijd  12 – 15 jaar of niveau B)

  • om 17u (leeftijd  16 + –  of niveau A)

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!