Op zondag 30 januari 2022 verwelkomen we Vulcão Vitalino voor een workshop Capoeira: een interactief lesmoment waarbij we kennis maken met een kunstvorm waarbij we nog veel van hun levens visie kunnen leren en naar een kracht zoeken diep vanuit het centrum. Een must voor elke werelddanser in wording.

Biografie

Mestre (Meester) Vulcão – Geovane Vitalino da Silva, geboren op 10 mei 1970 in Olinda deelstaat van Pernambuco gelegen te Noordoost-Brazilië, waar hij zijn Passie voor Capoeira in de vroege jaren ’80 heeft ontdekt. Later in het midden van de jaren ’90’ verhuisde Vulcão naar Europa en al snel onder zijn bevlogen leiding is zijn Capoeira groep vanuit België en Nederland gegroeid naar andere landen!  Zo heeft Mestre Vulcão zijn geschiedenis in de capoeira historie van Recife, Pernambuco te Brazilië en Europa gebouwd. Onze groep is actief in Brazilië (Recife), Eindhoven & Maastricht in Nederland, Genk in België, Ovar & Guimarães in Portugal.

Mestre Vulcão heeft als Mestre de prestigieuze Mestre Dentista, een zeer belangrijk persoon in Capoeiragem in Pernambuco. Wie veel heeft bijgedragen in de vorming van grote leraren voor onze Capoeiragem … Wekelijks beoefenen enthousiaste mensen hun Passie Capoeira en hierin wordt Mestre Vulcão ondersteund door zijn leerlingen waaronder: professoren, gegradueerde leerlingen & beginnende en ervaren leerlingen.

Het doel van de Mestre Vulcão is om door Capoeira lessen te geven, zijn kennis, visie, ervaring en zijn filosofie van deze cultuur aan zijn leerlingen & de capoeira gemeenschap over te brengen. Zo ook iedereen die de zijn/onze pad kruist met inachtneming van de principes van het leven en deze prachtige sport/kunstvorm!

Dagindeling

  • om 13u (leeftijd  8 – 11 jaar of niveau C)

  • om 15u (leeftijd  12 – 15 jaar of niveau B)

  • om 17u (leeftijd  16 + –  of niveau A)

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!