Op zondag 19 december 2021 verwelkomen we Wouter Gulikers voor een workshop ritme voor dansers: een interactief lesmoment waarbij we dieper ingaan op verschillende ritmes en samenspel. Een must voor elke werelddanser in wording.

  • Workshop 10u-12u met brunch inbegrepen.
  • Vanaf 13u selfmade toonmoment.
  • ouders ook toegelaten (Maximum 2 per leerling).

Biografie

Wouter Gulikers is werkzaam als producer, muzikant, componist, docent en educatief ontwikkelaar. Hij focust op samenwerkingen met andere kunstdisciplines zoals dans, theater en media. Hij studeerde af aan het Conservatorium van Maastricht als drummer en percussionist. Hierna ronde hij de tweejarige Master of Music Design aan de HKU succesvol af. Hij is de bedenker van de 10 Second Dance app en componeerde recent muziek voor o.a. SALLY Dansgezelschap Maastricht, Cavendish Music en het Laagland.

Meer info vind je op www.woutergulikers.com

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!