Uitwisseling met Balletschool RAYMONDA

Op 15 Januari 2023 verwelkomt Balletschool Raymonda ons met een uitwisseling voor de dansers van ADE en YBA: een interactief lesmoment waarbij we dansers hun passie willen laten delen en samen brengen en waar we van elkaars professionele opleiding kunnen leren.  Een must voor elke werelddanser in wording.

Youth Ballet Academy en Balletschool Raymonda staan onder leiding van danspedagoge/choreografe Wendy Demeyere.

Zij studeerde in 1991 af aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, en studeerde verder als danspedagoge. In 1992 startte zij haar eigen school, die intussen een afdeling in Zwevegem en in Deerlijk telt.

Balletschool Raymonda staat gekend om haar professionele en pedagogisch verantwoorde aanpak, en het hoog niveau in klassiek ballet. Men kan in de school een volledige dansopleiding van 10 jaar volgen. In die dansopleiding zitten de volgende dansvormen: klassiek ballet, jazz-dance, pointes, creatieve dans, repertoire klasiek en moderne dans. Sinds 2006 kan men in de 'Youth Ballet Academy' en preprofessionele dansopleiding volgen,  dit betekent dat geselecteerde en talentvolle kinderen en jongeren een doorgedreven klassieke dansopleiding kunnen volgen in voorbereiding op doorstroming naar een professionele opleiding of een carrière in dans of podiumtechnieken. Deze leerlingen krijgen naargelang hun leeftijd tussen de 10 en 18 uur dans per week.

http://www.raymonda.be/

Extra info

  • Locatie: De Cassinastraat 4 8540 Deerlijk’.
  • 8u30 vertrekken met carpool, 17u30 terug thuis.
  • 10€ per leerling (Niveau 2,3,4 en 5) Gelieve door te geven als je wilt carpolen en of je kan rijden of wilt meerijden.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!