VOORPROGRAMMA LAVA BURNING BRIDGES | Paasstage niveau 4,5 en 6 (3 dagen)

Heb je zin om tijdens de paasvakantie te blijven dansen en het voorprogramma te worden van LAVA BURNING BRIDGES nieuwe dansvoorstelling in het AINSI theater? Dan is onze paasstage helemaal iets voor jou! Gedurende 3 dagen lang volgen de dansers lessen en maken ze een choreografie van 10 minuten. Inschrijven kan enkel voor de volledige stage, niet voor individuele dagen. De prijs voor deze interactieve stage is €140.

LAVA | Burning Bridges is een hedendaags dansgezelschap van performers met ieder een eigen kracht, karakter en talent. Explosief en rauw, poëtisch en eerlijk. Patricia van Deutekom, danseres en choreograaf, heeft dit gezelschap opgebouwd vanuit een verleden met Jens van Daele | Burning Bridges en maakt haar nieuwe start met haar eigen gezelschap. LAVA | Burning Bridges producties zijn krachtig, hard, gedurfd, ongepolijst, fysiek, explosief en tegelijkertijd kwetsbaar, poëtisch en fragiel.

La Despedida gaat over eindig en het oneindige. Winnen en verliezen. Redden en ontredderd zijn. Dragen en gedragen worden. Over de kracht van de geest die het overneemt als het lichaam het opgeeft. Voor Van Deutekom staat  La Despedida ook voor loslaten, hoop, licht en liefde. Een nieuw begin.

Voor de echte talenten bieden we een verdiepend danstraject aan. Gedurende deze samenwerking gaan de danstalenten aan de slag met het materiaal van de huidige productie La Despedida. Zij worden begeleid voor de dansers van LAVA | Burning Bridges en krijgen een kijkje in de keuken van een professioneel modern dansgezelschap. Hoe maken wij materiaal? Hoe verwerken wij onze individualiteit in dans? Hoe komt een choreografie tot stand?

In 3 repetitie momenten gaan ze aan de slag als echte professionals en bouwen zij samen een choreografie met als uiteindelijk doel mee te dansen in het voorprogramma van de voorstelling La Despedida.

La Despedida zal op vrijdag 21 april 2023 gepresenteerd worden in AINSI in Maastricht. Voorafgaand zullen de dansers van ADE Company het voorprogramma presenteren op het podium van LAVA | Burning Bridges.

TICKETS voorstelling: https://www.theateraanhetvrijthof.nl/voorstellingen/dans/la-despedida-lava-collective

Dagindeling

  • 12u00 – 13u30: Klassieke les
  • 13u30 – 14u30: Pauze
  • 14u30 – 16u00: Choreoles
  • 16u00 – 16u30: Pauze
  • 16u30 – 18u00: Choreoles

Op vrijdag 21 april mogen familie en vrienden komen kijken in het AINSI theater en worden de dansers verwacht vanaf 16u. Boek tijdig je ticket!  140€ voor de complete paasstage

* Vanaf niveau 4 tot 6

* Minimum 14 jaar

* Danservaring vereist

* Niet-leden ook mogelijk in te schrijven

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!