Voorstelling HUMAN MINDS ADEcompany 10 maart 2023

Boek snel je tickets voor onze nieuwe dansvoorstelling HUMAN MINDS!

Dit intrigerend tweeluik van de Limburgse choreografen Stefano Giuliani – artistiek leider van van ADEcompany – en Yvette van der Slik vormt een perfecte mix van hedendaagse en klassieke dans en muziek. In 'I Want to Unfold' verkent Van der Slik de menselijke geest. Tijdens het creatieproces daagde ze de dansers uit om buiten hun comfortzone te treden en op zoek te gaan naar hun verborgen kanten. Twee individuen met ieder een eigen temperament kruisen in 'Different Minds' van Giuliani elkaars pad. Hun bewegingen weerspiegelen hun karakter en bovenmenselijke fenomenen worden op scène vertaald. Een liefdesspel, een tweestrijd vol allesoverheersende energie die toch voor verbinding zorgt.

Tickets

  • Tickets kunnen gekocht worden via volgende link : Klik hier
  • Locatie: CC Leopoldsburg

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!