Workshop: Anatomie voor dansers met An-Sofie Nulens

Op zondag 20 november 2022 verwelkomen we An-Sofie Nulens voor een workshop Anatomie voor dansers: een interactief lesmoment waarbij we een juiste spier gebruiken en de do’s and dont’s van een danser onderzoeken! Een must voor elke werelddanser in wording.

Vanaf op jonge leeftijd heeft An-Sofie muziek, dans en gymnastiek in haar portofolio opgenomen waardoor haar interesse op cultureel vlak toeneemt. Ze heeft een Post-graduaat Manuele therapie aan de Universiteit Gent genoten en een Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Afgestudeerd met grote Onderscheiding op de Universiteit Hasselt - KU Leuven. Na haar opleidingen in 2017 is ze aan de slag gegaan als gymnastiek trainster, aqau therapie, kinesist en geeft ze les op de universiteit hasselt. Haar interesse in dans is de laatste jaren enkel gegroeid waardoor ze momenteel alle know how’s heeft om de anatomie van een danser correct en makkelijker in kaart kan brengen. Haar passie ligt momenteel als kinesist vooral bij sporters en dansers.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!