Workshop: Hedendaagse dans met Min Hee Bervoets

Op zondag 12 februari 2023 verwelkomen we Min Hee Bervoets voor een workshop Hedendaagse Dans! Een must voor elke werelddanser in wording.

Min Hee Bervoets (BE) studeerde dans aan “dé!Kunsthumaniora” en zette haar opleiding verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar ze haar studies afrondde met de specifieke lerarenopleiding.
Tijdens haar opleiding won ze verschillende choreografische wedstrijden: haar eerste choreografie , getiteld “The Power of Imagination”, won de eerste prijs in de KBC-wedstrijd voor jonge choreografen. In 2009 won ze de publieksprijs op de internationale dans wedstrijd in Belgrado en datzelfde jaar werd een compilatie  van haar choreografieën uitgevoerd voor de Northern School of Contemporary Dance in Leeds. In 2010 werd ze “Ambassadeur van de Hedendaagse Dans” voor België.
In 2012 was ze choreografe en jurylid in de “Ultimate Dance Battle”, die werd uitgezonden op de Vlaamse en Nederlandse televisie.
In 2012 en 2013 was ze choreografe bij “So you think you can dance”, dat ook werd uitgezonden op de Vlaamse en Nederlandse televisie.
Dit jaar zal een van haar grootste choreografieën, gecreëerd op Curaçao voor een groep lokaal geselecteerde dansers, uitgevoerd worden op het “Holland dance festival”.
In 2010 startte ze haar eigen compagnie “CoCU, Company Cues”, wat haar toelaat haar passie te volgen en haar mogelijkheden om eigen choreografieën te maken ten volle te exploiteren. In 2013 vervoegde Michel Froget de compagnie als choreograaf en repetitor.
Naast haar werk als lesgever in hedendaagse dans en improvisatie in “dé!Kunsthumaniora” in Wilrijk en De koninklijke Balletschool Antwerpen, is Min Hee actief als lesgever en choreograaf op tal van dansfestival en workshops, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!