Workshop: Performanceskills met Yvette van der Slik

Op zondag 2 april 2023 verwelkomen we Yvette van der Slik voor een workshop performanceskills: een interactief lesmoment waarbij we dieper ingaan bij bepaalde manieren van improvisatie en je eigen ontwikkeling. Een must voor elke werelddanser in wording.

Yvette geeft ruim 15 jaar les in hedendaagse dans, improvisatie en performance skills. Ze is opgeleid als hedendaagse danser bij AHK te Amsterdam en geeft momenteel les bij Kumulus, Toneelacademie Maastricht en Moderne Dans Maastricht.

Ze was gedurende 15 jaar verbonden als docent, coach Eigen Werk bij ODM/IDA Opleiding Dans Maastricht. Creëerde diverse choreografieën bij Opleiding dans Maastricht, Performancegroep Kumulus, ADEcompany en Moderne dans Maastricht.

Naast dansdocent en choreograaf is Yvette gecertificeerd mindfulnesstrainer en beoefent ze ruim 18 jaar aikido. Deze ervaringen integreert ze in haar dans.

Planning

  • niveau 3,4 en 5 van 13u tot 17u.

Prijzen

  • 25 euro voor niet-leden

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!