Workshop: Ritme en tapdans met Raquel Tijsterman

Op zondag 23 april 2023 verwelkomen we Raquel Tijsterman voor een workshop ritme en tapdans: een interactief lesmoment waarbij we dieper ingaan bij bepaalde ritmes en coördinaties. Een must voor elke werelddanser in wording.

Raquel Tijsterman begon op vierjarige leeftijd met klassiek ballet en werd op negenjarige leeftijd  aangenomen op de nationale balletacademie. Na het  afronden van de opleiding heeft zij het genoegen gehad om een aantal grote klassiekers met het Nationale  Ballet te dansen zoals de Notenkraker en het Zwanenmeer.  Naast ballet was de interesse in andere dansstijlen altijd  groot, dus maakte Raquel een switch naar de freelance  wereld en ontwikkelde zij zich in dansstijlen als Tapdance  en Waacking. In 2009 danste Raquel haar eerste show bij  ISH Dance Collective waar ze vervolgens ruim tien jaar in  diverse voorstellingen danste waaronder Narnia en Grimm.  Daarnaast heeft ze meerdere grote dansprojecten in het  buitenland gedaan en tourt ze door het land met de  swingende band  ́Hottown'. Naast allround performer is  Raquel ook theatermaker, choreograaf en docent.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!