ACTIVITEITEN EN EVENTS

“ I don’t want people who want to dance, I want people who have to dance ”

George Balanchine

WORKSHOP: MAKE-UP EN HAARTOOI MET ANOUK VOLDERS EN LAUREEN BROUNS

Wil je er tijdens een dansvoorstelling helemaal verzorgd uitzien op het podium? Schrijf je dan in voor de workshop hair & make up on stage! In deze workshop leer je hoe je op verschillende manieren je haar in een dot kan doen. Zo kies je zelf de manier die best bij je past. Je leert ook hoe je foundation moet aanbrengen en welke delen van het gelaat best highlight of schaduw krijgen. We zoeken welke kleur foundation bij jouw huid past en hoe je je make up fixeert zodat deze tijdens de voorstelling goed blijft zitten.

Zondag  26  Januari  2020
Gratis voor leden, 20 euro voor niet leden.

– om 13 u  ( leeftijd  8 – 11 jaar )

– om 15 u  ( leeftijd  14+. jaar )

Meer info

WORKSHOP: EXPRESSIE EN STEM MET MYRIAM STINKENS

Dansers, acteurs, zangers, presentatoren… allemaal delen we dezelfde passie: op het podium staan. Vaak denken we dat we ons alleen moeten focussen op de aangeleerde pasjes, teksten… Maar daar blijft het niet bij. We willen het publiek namelijk graag iets vertellen. In deze workshop leer je dan ook hoe je gedachten en gevoelens kan uitdrukken aan de hand van lichaamstaal en je stem. Daarnaast wordt er tijd besteed aan het toepassen van een juiste stemtechniek op het podium.

Zondag  23  Februari 2020 
Gratis voor leden, 20 euro voor niet leden.

– om 13 u  ( leeftijd  8 – 11 jaar ) 

– om 15 u ( leeftijd  12 – 15 jaar )

– om 17 u ( leeftijd  16 + )

Meer info

WORKSHOP: MODERNE DANS
MET LAURENCE DE SLOOVERE

Laurence De Sloovere is 27 jaar en is gepassioneerd door dans & choreografie. In september 2001 startte ze haar dansopleiding aan de Koninklijke Balletschool van Antwerpen, waar zij in 2008 afstudeerde. Na een succesvolle auditie bij de Alvin Ailey American Dance School in New York, verhuisde Laurence naar Manhattan. Daar werd ze opgeleid door danspedagogen waaronder Fred Benjamin, Elena Comendador, Ana Marie Forsythe, Francesca Harper, Tracy Inman, Graciela Kozak en Milton Myers. Tijdens haar verblijf werkte ze samen met verschillende choreografen en trad ze op in bekende theaters als ‘The Apollo’, onder Alvin Ailey II.

Zondag 29 Maart 2020 
Gratis voor leden niet leden betalen 20 euro.

– om 13 u ( leeftijd  8 – 11 jaar of niveau C )

– om 15 u ( leeftijd  12 – 15 jaar of niveau B )

– om 17 u ( leeftijd  16 + –  of niveau A )

Meer info

Met dank aan onze sponsors en sympanthisanten