ACTIVITETEN EN EVENTS

“ I don’t want people who want to dance, I want people who have to dance ”

George Balanchine

DANSEN IN DE ZOMERVAKANTIE?

ONTDEK HIER AL ONZE SUMMERCLASSES VOOR DE ZOMERVAKANTIE 2020

Tijdens de zomervakantie geeft ADEcompany heel wat summerclasses. Iedereen kan zich vrij inschrijven voor één les of voor meerdere lessen. Wij bieden ook pakketprijzen aan voor meerdere lessen. Hieronder kan u meer informatie hierover vinden. OPGELET: wegens de Covid19-crisis worden er maximum 8 leerlingen per les toegelaten om zo de nodige afstand te kunnen bewaren tussen de leerlingen. We werken met het principe: first in, first served! 

– 10 euro per individuele les 

– Warm-up pakket: 5 lessen – 45 euro (ipv 50 euro) 

– Warm-up pakket: 10 lessen – 85 euro (ipv 100 euro) 

– Warm-up pakket: 15 lessen – 125 euro (ipv 150 euro) 

– Warm-up pakket: 20 lessen – 165 euro (ipv 200 euro) 

Schrijf je hieronder in door de lessen aan te duiden waaraan je wenst deel te nemen. Je zal binnen de week een bevestigingsmail krijgen van onze administratieve dienst met een uitnodiging tot betaling. Indien je 5/10/15/20 lessen hebt aangeduid, wordt er automatisch een warm-up pakket toegekend. 

NIEUW: Woon je niet kortbij de dansstudio maar wil je toch graag summerclasses volgen? Dan bieden wij arrangementen aan met overnachtingen in Limburg. Wil je graag het dansen combineren met een vakantie in Limburg, dan kan dat! Hiervoor werken wij samen met “Guesthouse MOMO”. Als u via ons boekt ontvangt een korting bij het boeken van meerdere nachten. Indien je hier meer informatie over wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina op deze website. 

Je kan je hier inschrijven door het formulier in te geven.