Kaas en wijn avond met toonmoment bij ADE

We organiseren dit jaar een kaas en wijn avond voor al onze partners, vrienden van ADE en sympathisanten. Dit is een netwerk evenement om  onze opleiding beter te leren kennen en om onze talenten, die deelnemen aan concours, van dichtbij te kunnen bewonderen. We starten om 17u tot 19u of later. Deelname= 20 euro

Om de droom van onze jonge talenten werkelijkheid te laten worden, is uw financiële steun onmisbaar. Met een deelname aan onze kaas en wijn avond draagt u niet alleen financieel bij. Uw vertrouwen in en uw betrokkenheid bij ADE zijn minstens zo belangrijk. Als Partner van ADE investeert u mee in de opleiding en in de ontwikkeling van jonge, getalenteerde dansers. ADE wil financieel toegankelijk zijn voor elk getalenteerd danser, dus ook voor de talenten die voortkomen uit de kansarme gezinnen.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!