Kaas en wijn avond met toonmoment bij ADE

Op zaterdag 27 januari organiseert ADE een kaas- en wijnavond voor al haar partners, vrienden van ADE en sympathisanten. Dit is een boeiend netwerkevenement om onze opleiding beter te leren kennen en om onze talenten, die deelnemen aan (inter)nationale concours, van dichtbij te kunnen bewonderen.

We starten om 17u en eindigen rond 19u (of later…).

Deelname: 20 euro per persoon  

Om de droom van onze jonge talenten werkelijkheid te laten worden, is jouw financiële steun onmisbaar. Met een deelname aan onze kaas- en wijnavond draag je niet alleen financieel bij. Jouw vertrouwen in en betrokkenheid bij ADE zijn minstens zo belangrijk. Als “partner “van ADE investeer je mee in de opleiding en in de ontwikkeling van jonge, getalenteerde dansers. ADE wil financieel toegankelijk zijn voor elk getalenteerd danser, dus ook voor de talenten die voortkomen uit de kansarme gezinnen.

dansopleiding – Vrienden van ADE

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!