Stefano Giuliani

Artistiek en algemene leiding ADE
Leerkracht klassieke dans & moderne dans & kracht en stretch & pointes

Stefano begon al op heel jonge leeftijd met dansen en alles daaromheen.
In de lagere school besefte hij al snel dat dansen zijn echte passie was en dus besloot hij op 11-jarige leeftijd auditie te doen bij de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Jazzdans en balletlessen liggen aan de basis van Stefano’s klassieke opleiding. Zijn harde werk en professionaliteit werden beloond en zorgden ervoor dat hij klaar was voor de wereld buiten de veilige muren van de balletschool.
Nadat hij op 18-jarige leeftijd afstudeerde, deed Stefano verscheidene audities in binnen- en buitenland.
Uiteindelijk belandde hij in Rotterdam, waar hij voor twee jaar een vast contract kreeg bij Dance Works Rotterdam onder leiding van Ton Simons.
Na een bijzonder leerrijke periode koos Stefano ervoor te stoppen bij Dance Works Rotterdam, dit omwille van de introductie van nieuwe stijlen binnen de compagnie. Stefano nam kort daarna deel aan So You Think You Can Dance en vervolgens de Ultimate Dance Batlle. Hij schopte het ver in beide concours. Inmiddels is Stefano een veel gevraagde danser/choreograaf, dans pedagoog in allerlei dansgezelschappen en scholen in de BeNeLux.
Hij creëert nu ook zelf producties. Stefano zal de artistieke en algemene leiding van de Alignment Dans Educatie en de Company voor zijn rekening nemen.

Margôt Kuiper

Leerkracht klassieke dans & kracht & stretch

Margôt studeerde af aan de Koninklijke Ballet School van Antwerpen in 2007 en behaalde haar Bachelor uitvoerend danstheater aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in 2011.Deed ervaring op als freelance danser in Lissabon en Kopenhagen en besloot terug te keren naar Antwerpen voor de specifieke lerarenopleiding dans. In 2014 behaalde zij haar diploma als dansdocent, aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Na haar afstuderen ging zij
fulltime aan de slag en was een geliefd dansdocent aan meerdere academies in het Deeltijdskunstonderwijs in België. Verbonden o.a. aan Podium Academie Lier, Academie Podiumkunsten Gent, Knst Podium Hasselt, waar zij klassieke, hedendaagse danslessen en improvisatietechnieken verzorgde. Margôt zit niet stil. Na jarenlange ervaring en passie voor beweging en het lichaam, heeft zij zich toegelegd op lichaamsgerichte therapie, Embodied Flow Yoga & Somatic Movement. Ondertussen rondt zij komend schooljaar haar Master Psychomotorische Therapie af. Margôt heeft dans met de paplepel meegekregen en wil graag de jonge, nieuwe generatie dansers een goede techniek, enthousiasme en de liefde voor dans bijbrengen.

Rilana Nijs

Leerkracht moderne dans

Rilana begon op 5-jarige leeftijd met Baton Twirling. Ze deed mee aan verschillende Belgische, Europese en wereld kampioenschappen en behaalde hierin enkele titels. Ook gaf ze met veel passie les in Baton Twirling. In 2012 besloot ze om de overstap naar dans te maken. Ze kwam terecht bij Stefano Giuliani en is sindsdien niet meer weg te slaan uit de danszaal. Ze deed ondertussen mee aan verschillende producties van Stefano. Zelf danst Rilana nog 4 tot 5 keer in de week. Rilana is al een aantal jaren afgestudeerd als leraar lager onderwijs. Ze hoopt dat ze haar leerlingen de passie voor dans kan meegeven.

Sofie Steegen

Leerkracht dansinitiatie – modern

Sofie Steegen (29/06/1995) is een studente aan de faculteit Rechten van de Universiteit Hasselt. Al op zeer jonge leeftijd kreeg ze de smaak voor het dansen te pakken. Op vijfjarige leeftijd startte ze met jazzballet bij Sonja Meers in Lanaken. Enkele jaren later begon ze ook haar klassieke dansopleiding bij dansschool Coppélia in Tongeren onder leiding van Marie-Claire Philippron. De lessen volgen de methode van de Royal Acadamy of Dance. Sofie slaagde elk jaar met glans voor de examens van de Engelse jury en behaalde haar diploma graad 3 tot en met graad 7 en intermediate level.

Haar interesse in moderne dans werd opgewerkt door Stefano Giuliani toen hij begon les te geven bij Coppélia. Ondertussen volgt ze reeds 10 jaar les bij hem. Ook danste ze al meermaals mee in zijn producties. Sinds 2017 geeft ze ook lessen klassiek en moderne dans aan kinderen van 6 tot 12 jaar. Met andere woorden: Sofie is een zeer talentvolle, gepassioneerde en gedreven danseres en leerkracht die zich goed kan inleven in de leefwereld van kinderen. Haar lessen zijn zo opgevat dat elk kind zich op zijn of haar eigen niveau kan ontwikkelen en ontplooien. Zo worden ze optimaal voorbereid op het doorstromen naar een hoger niveau.

Yvette van der Slik

Leerkracht moderne dans & hedendaagse dans

Yvette geeft ruim 15 jaar les in hedendaagse dans, improvisatie en performance skills.
Ze is opgeleid als hedendaagse danser bij AHK te Amsterdam en geeft momenteel les bij Kumulus, Toneelacademie Maastricht en Moderne Dans Maastricht.
Ze was gedurende 15 jaar verbonden als docent, coach Eigen Werk bij ODM/IDA Opleiding Dans Maastricht. Creëerde diverse choreografieën bij Opleiding dans Maastricht, Performancegroep Kumulus, ADEcompany en Moderne dans Maastricht.
Naast dansdocent en choreograaf is Yvette gecertificeerd mindfulnesstrainer en beoefent ze ruim 18 jaar aikido. Deze ervaringen integreert ze in haar dans.

Onze partners

Wil jij onze partner worden ? Klik hier voor meer info