Stefano Giuliani

Leerkracht klassieke dans / Leerkracht moderne dans / company lessen Artistieke en algemene leiding Alignment Dans Educatie en Company
Stefano begon al op heel jonge leeftijd met dansen en alles daaromheen. In de lagere school besefte hij al snel dat dansen zijn echte passie was en dus besloot hij op 11-jarige leeftijd auditie te doen bij de Koninklijke balletschool van Antwerpen. Jazzdans en balletlessen liggen aan de basis van Stefano’s klassieke opleiding. Zijn harde werk en professionaliteit werden beloond en zorgden ervoor dat hij klaar was voor de wereld buiten de veilige muren van de balletschool. Nadat hij op 18-jarige leeftijd afstudeerde, deed Stefano verscheidene audities in binnen- en buitenland. Uiteindelijk belandde hij in Rotterdam, waar hij voor twee jaar een vast contract kreeg bij Dance Works Rotterdam onder leiding van Ton Simons. Na een bijzonder leerrijke periode koos Stefano ervoor te stoppen bij Dance Works Rotterdam, dit omwille van de introductie van nieuwe stijlen binnen de compagnie. Stefano nam kort daarna deel aan So You Think You Can Dance en vervolgens de Ultimate Dance Batlle. Hij schopte het ver in beide concours. Inmiddels is Stefano een veel gevraagde danser/choreograaf, dans pedagoog in allerlei dansgezelschappen en scholen in de BeNeLux. Hij creëert nu ook zelf producties. Stefano zal de artistieke en algemene leiding van de Alignment Dans Educatie en de Company voor zijn rekening nemen.

Axelle De Rore

Leerkracht klassieke dans – kracht & stretch en pointes

Axelle studeerde in 2015 af aan Codarts, hogeschool voor de kunsten als uitvoerend danser. Tijdens haar studie kreeg Axelle de kans om een volledig seizoen te dansen bij het professionele dansgezelschap Introdans. Verder werkte ze samen met Joost Vrouwenraets, Conny Janssen en Jiri Kylian. In 2015 behaalde ze een selectie voor de ITs Chrisztina de Chatel award. In 2016 studeerde Axelle af als docent dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Momenteel is ze werkzaam als docent bij Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Sally Dansgezelschap Maastricht, CIOS mbo Dans, Kumulus Maastricht en Festival der Nederlandse Dansdagen.

Rilana Nijs

Leerkracht moderne dans

Rilana begon op 5-jarige leeftijd met Baton Twirling. Ze deed mee aan verschillende Belgische, Europese en wereld kampioenschappen en behaalde hierin enkele titels. Ook gaf ze met veel passie les in Baton Twirling. In 2012 besloot ze om de overstap naar dans te maken. Ze kwam terecht bij Stefano Giuliani en is sindsdien niet meer weg te slaan uit de danszaal. Ze deed ondertussen mee aan verschillende producties van Stefano. Zelf danst Rilana nog 4 tot 5 keer in de week. Rilana is al een aantal jaren afgestudeerd als leraar lager onderwijs. Ze hoopt dat ze haar leerlingen de passie voor dans kan meegeven.

Yvette van der Slik

Leerkracht moderne dans & hedendaagse dans

Yvette geeft ruim 15 jaar les in hedendaagse dans, improvisatie en performance skills.
Ze is opgeleid als hedendaagse danser bij AHK te Amsterdam en geeft momenteel les bij Kumulus, Toneelacademie Maastricht en Moderne Dans Maastricht.
Ze was gedurende 15 jaar verbonden als docent, coach Eigen Werk bij ODM/IDA Opleiding Dans Maastricht. Creëerde diverse choreografieën bij Opleiding dans Maastricht, Performancegroep Kumulus, ADEcompany en Moderne dans Maastricht.
Naast dansdocent en choreograaf is Yvette gecertificeerd mindfulnesstrainer en beoefent ze ruim 18 jaar aikido. Deze ervaringen integreert ze in haar dans.

Sharon Habets

Leerkacht klassiek en moderne dans
Sharon weet niet beter dan dat haar hele leven om dans draait. Zij is daarom op 12 jarige leeftijd aan de  vooropleiding dans in Maastricht begonnen.
Daarna is ze doorgestroomd naar de Academie voor Danseducatie aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.
Naast lesgeven, werkte ze als danseresin verschillende producties en werkt ze als projectleider aan verschillende projecten die aan dans verbonden zijn.Momenteel is ze ook werkzaam bij Dansatelier Maastricht.

Onze partners

Wil jij onze partner worden ? Klik hier voor meer info