Paasstage / Voorprogramma LAVA | Burning Bridges (onder voorbehoud!)

Heb je zin om tijdens de paasvakantie te blijven dansen en deel te nemen aan het voorprogramma van LAVA | Burning Bridges, de nieuwe dansvoorstelling in het Ainsi theater in Maastricht? Dan is onze paasstage helemaal iets voor jou! Gedurende 3 dagen lang volg je onze lessen en maak je samen met de andere dansers een choreografie van 10 minuten.

Inschrijven kan enkel voor de volledige stage, niet voor individuele dagen.

De prijs voor deze interactieve stage bedraagt 140 euro.

dagindeling

  • 12u00 – 13u30: klassiek ballet
  • 13u30 – 14u30: pauze
  • 14u30 – 16u00: choreoles
  • 16u00 – 16u30: pauze
  • 16u30 – 18u00: choreoles

Op woensdag 17 april kunnen familie en vrienden komen kijken naar de voorstelling LAVA | Burning Bridges in het Ainsi theater in Maastricht

De dansers worden er verwacht vanaf 16u. Boek tijdig je ticket!

LINK TICKETS: https://www.theateraanhetvrijthof.nl/en/performances/dance/homme-LAVA-collective

De prijs voor de volledige stage en deelname aan de voorstelling bedraagt 140 euro.

Biografie

LAVA | Burning Bridges is een hedendaags dansgezelschap van performers met ieder zijn eigen kracht, karakter en talent. Explosief en rauw, poëtisch en eerlijk. Patricia van Deutekom, danser en choreograaf, heeft dit gezelschap opgebouwd vanuit een verleden met Jens van Daele | Burning Bridges en maakt haar nieuwe start met haar eigen gezelschap. LAVA | Burning Bridges producties zijn krachtig, hard, gedurfd, ongepolijst, fysiek, explosief en tegelijkertijd kwetsbaar, poëtisch en fragiel.

Homme is de derde muzikale voorstelling van dansgezelschap LAVA in een choreografie van Patricia van Deutekom.

Twee karakteristieke mannelijke dansers en één live multi-instrumentalist gaan de thema’s broederschap en manhaftigheid letterlijk en figuurlijk te lijf door middel van dans, beeld en muziek. Homme gaat over speelse, jonge honden en strijdende, dominante alfamannen. Over de jaloezie, ongelijkheid en eenzaamheid in het eerste Bijbelse verhaal van broers Kaïn en Abel. Het is een zoektocht naar gedragscodes en omgangsvormen. Een zoektocht naar de balans in gelijkheid in geest, lichaam en karakter. Uitdagend, aftastend, gestaag opbouwend naar een sterk fysieke en emotionele krachtmeting.

Voor onze echte talenten bieden we een verdiepend danstraject aan. Gedurende deze samenwerking gaan onze dansers aan de slag met het materiaal van de nieuwe productie Homme. Zij worden begeleid voor de dansers van LAVA | Burning Bridges en krijgen een inkijk in de keuken van een professioneel modern dansgezelschap. Hoe maken zij kwaliteitsvol materiaal? Hoe verwerken zij hun individualiteit in dans? Hoe komt een choreografie tot stand?

In drie repetitiemomenten gaan onze dansers aan de slag als echte professionals en bouwen zij samen een choreografie met als uiteindelijk doel mee te dansen in het voorprogramma van de voorstelling Homme.

Homme zal op woensdag 17 april 2024 gepresenteerd worden in AINSI in Maastricht. Voorafgaand zullen de dansers van ADE Company het voorprogramma presenteren op het podium van LAVA | Burning Bridges.

TICKETS voorstelling: https://www.theateraanhetvrijthof.nl/en/performances/dance/homme-LAVA-collective

 

(onder voorbehoud)

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!