Workshop acrobatie voor dansers met Morgan Duquesne

Op zondag 31 maart 2024 verwelkomen we Morgan Duquesne voor een workshop acrobatie voor dansers. Tijdens dit interactief lesmoment maken we kennis met acrobatietechnieken voor dansers. Een must voor elke werelddanser in wording.

Biografie

Morgan Duquesne volgde haar klassieke balletopleiding bij Balletschool Raymonda in Deerlijk en heeft haar humaniora afgemaakt aan de kunsthumaniora hedendaagse dans in Wilrijk. Vervolgens zette ze haar studies verder aan The Urdang Academy in Londen en behaalde daar een diploma in ‘musical theater’. Na een paar jaar rondreizen met shows in Turkije, Griekenland en Lapland, heeft ze haar focus op acrobatic arts gelegd. Ze maakte acro-syllabus speciaal voor dansers. Ze behaalde haar diploma om les te geven aan de levels Primary tot Pre-Professional 3. Acrobatic arts haalt vanuit ballet, ritmisch gymnastiek en turnen de basis om tricks technisch veilig te laten op een hardere ondergrond door dansers te laten uitvoeren.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!