Workshop PBT (Progressing Ballet Technique) met Axelle De Rore

Op zondag 4 februari 2024 verwelkomen we Axelle De Rore voor een workshop Progressing Ballet Technique. Een must voor elke werelddanser in wording.

Biografie

Axelle De Rore studeerde in 2015 af als uitvoerend danser aan Codarts, hogeschool voor de kunsten in Rotterdam. Tijdens haar studie kreeg Axelle de kans om een volledig seizoen te dansen bij het professionele dansgezelschap Introdans. Verder werkte ze samen met Joost Vrouwenraets, Conny Janssen en Jiri Kylian. In 2015 behaalde ze een selectie voor de ITs Chrisztina de Châtel award. In 2016 studeerde Axelle af als docent dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Ondertussen heeft ze tal van ervaringen opgedaan en gaf ze onder andere vier jaar les bij ADE. Momenteel werkt ze bij het Sally Dansgezelschap Maastricht en het Festival der Nederlandse Dansdagen.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!