Workshop ritme en tapdans met Raquel Tijsterman

Op zondag 21 april 2024 verwelkomen we Raquel Tijsterman voor een workshop ritme en tapdans. Tijdens dit interactief lesmoment gaan we dieper in op bepaalde ritmes en coördinaties. Een must voor elke werelddanser in wording.

Biografie

Raquel Tijsterman begon op vierjarige leeftijd met klassiek ballet en werd op negenjarige leeftijd aangenomen op de nationale balletacademie. Na het afronden van de opleiding heeft zij het genoegen gehad om een aantal grote klassiekers met het Nationale Ballet te dansen zoals de Notenkraker en het Zwanenmeer. Naast ballet was de interesse voor andere dansstijlen altijd groot, dus maakte Raquel een switch naar de freelance wereld en ontwikkelde zij zich in dansstijlen als tapdance en waacking. In 2009 danste Raquel haar eerste show bij ISH Dance Collective waar ze vervolgens ruim tien jaar in diverse voorstellingen danste (o.a. Narnia en Grimm). Daarnaast heeft ze meerdere grote dansprojecten in het buitenland uitgevoerd en tourt ze door het land met de swingende band  ́Hottown'. Behalbe allround performer is Raquel ook theatermaker, choreograaf en docent.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!