Ouderbrunch met toonmoment selfmade ADE leerlingen

We organiseren dit jaar opnieuw een toonmoment van eigen werk van onze leerlingen en combineren dat met een gezellige en uitgebreide brunck in onze eigen dansstudio.

We starten om 13u en eindigen rond 15u.

Deelname bedraagt 10 euro per persoon (max. 2 aanwezigen per leerling)

Biografie

Om de droom van onze jonge talenten werkelijkheid te laten worden, is jouw financiële steun onmisbaar. Met een deelname aan onze brunch draag je niet alleen financieel bij. Jouw vertrouwen in en je betrokkenheid bij ADE zijn minstens zo belangrijk. Als partner van ADE investeer je mee in de opleiding en in de ontwikkeling van onze jonge, getalenteerde dansers. ADE wil financieel toegankelijk zijn voor elk getalenteerd danser, ook voor de talenten die voortkomen uit kansarme gezinnen.

dansopleiding – Vrienden van ADE

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!