Ouderbrunch met toonmoment selfmade ADE leerlingen

We organiseren dit jaar een brunch en toonmoment van eigen werk van de leerlingen op een ongedwongen manier in onze eigen dansstudio. Dit is een netwerk evenement om  onze opleiding beter te leren kennen en om onze talenten van dichtbij te kunnen bewonderen. We starten om 13u tot 15u. Deelname = 10 euro per persoon.

Om de droom van onze jonge talenten werkelijkheid te laten worden, is uw financiële steun onmisbaar. Met een deelname aan onze brunch draagt u niet alleen financieel bij. Uw vertrouwen in en uw betrokkenheid bij ADE zijn minstens zo belangrijk. Als Partner van ADE investeert u mee in de opleiding en in de ontwikkeling van jonge, getalenteerde dansers. ADE wil financieel toegankelijk zijn voor elk getalenteerd danser, dus ook voor de talenten die voortkomen uit kansarme gezinnen.

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!