Summer classes

Dansen in de zomervakantie?

Ontdek hier al onze summer classes voor de zomervakantie 2023 (31 juli t.e.m. 18

augustus 2023)

Tijdens de zomervakantie geeft ADE heel wat summer classes. Iedereen kan zich vrij inschrijven voor één les of voor meerdere lessen. Wij bieden ook pakketprijzen aan voor meerdere lessen. Hieronder kan je meer informatie hierover vinden. We werken met het principe: first in, first served! (enkel weekdagen) Elke dag zijn er klassieke lessen en alle woensdagen zijn moderne lessen.

Schrijf je in door de lessen aan te duiden waaraan je wenst deel te nemen. Je zal binnen de week een bevestigingsmail krijgen van onze administratieve dienst met een uitnodiging tot betaling. Indien je 5/10/15 lessen hebt aangeduid, wordt er automatisch een warm-up pakket toegekend. 

Woon je niet kortbij de dansstudio maar wil je toch graag summerclasses volgen? Dan bieden wij arrangementen aan met overnachtingen in Limburg. Wil je graag het dansen combineren met een vakantie in Limburg, dan kan dat! Hiervoor werken wij samen met “Guesthouse MOMO”. Als u via ons boekt ontvangt u een korting bij het boeken van meerdere nachten. Indien je hier meer informatie over wenst, aarzel dan niet om contact op te nemen via de contactpagina op onze website. 

Prijzen

  • 10 euro per individuele les 
  • Warm-up pakket: 5 lessen – 45 euro (ipv 50 euro) 
  • Warm-up pakket: 10 lessen – 85 euro (ipv 100 euro) 
  • Warm-up pakket: 15 lessen – 125 euro (ipv 150 euro) 

 

Dag indeling:

  • om 11 u (leeftijd  +14 of niveau 4, 5 en 6)
  • om 13 u (leeftijd  8-14 jaar of niveau 2 en 3)

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!