Summer classes

Dansen in de zomervakantie?

Ontdek hier onze summer classes voor de zomervakantie van 5 t.e.m. 16 augustus 2024)

Biografie

Tijdens de zomervakantie organiseert ADE zijn jaarlijkse summer classes. Gedurende twee weken (van maandag tot vrijdag) geef je het beste van jezelf op de dansvloer. Op woensdag zijn er moderne lessen, op de andere dagen klassieke lessen. Je kan je vrij inschrijven voor één of voor meerdere lessen.

Wij bieden pakketprijzen aan voor meerdere lessen. Hieronder kan je meer informatie hierover vinden. We werken met het principe: “First in, first served!”

Schrijf je in door aan te duiden aan welke lessen je wenst deel te nemen. Je zal binnen de week een bevestigingsmail krijgen met een uitnodiging tot betaling. Indien je 5 of 10 lessen hebt aangeduid, wordt er automatisch een warm-up pakket toegekend.

Woon je niet in de buurt de dansstudio, maar wil je toch graag de winter classes volgen? Dan bieden wij arrangementen aan met overnachtingen in Limburg. Of wil je graag het dansen combineren met een vakantie in Limburg, dan kan dat! We werken hiervoor samen met Guesthouse MOMO. Als je via ons boekt, ontvangt je een korting bij het boeken van meerdere nachten. Indien je hierover meer informatie wenst, contacteer ons dan via de contactpagina op onze website.

Per les: 10 euro

Warm up pakket van 5 lessen: 45 euro i.p.v. 50 euro

Warm up pakket van 10 lessen: 85 euro i.p.v. 100 euro

 

Tijdstippen

Van 11u tot 12.30u: leeftijd 14+ of niveau 4, 5 en 6

Van 13u tot 14.30u: leeftijd 8 tot 14 jaar of niveau 2 en 3

Prijzen

  • 10 euro per individuele les 
  • Warm-up pakket: 5 lessen – 45 euro (ipv 50 euro) 
  • Warm-up pakket: 10 lessen – 85 euro (ipv 100 euro) 
  • Warm-up pakket: 15 lessen – 125 euro (ipv 150 euro) 

 

Dag indeling:

  • om 11 u (leeftijd  +14 of niveau 4, 5 en 6)
  • om 13 u (leeftijd  8-14 jaar of niveau 2 en 3)

Inschrijven

Wil je op de hoogte blijven van onze events?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!